Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مسعود زندی در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز، با اشاره به پدیده وارونگی هوا و اقدامات شهروندان در راستای کاهش آلودگی هوا گفت: بحث آلودگی هوا بحثی است که در درجه اول نیازمند به سلسه برنامه های بلند مدت است همچنین نیازمند برنامه های اجرایی منطبق با قوانین و آیین نامه ها است.

وی ادامه داد: سازمان محیط زیست در این زمینه اقدامات خوبی را انجام داده است آیین نامه های مختلفی نیز در این راستا مصوب شده و پیگیری های لازم نیز صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال استاندارد سازی سوخت انجام شده است. در حال حاضر بنا بر گفته وزارت نفت امسال به صورت 100 درصد سوخت منطبق با استاندارد یورو 4 توزیع می شود .

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در بحث استاندارد سازی خودروها باید گفت خودرو ها بر اساس استاندارد یورو 4 تولید می شوند . همچنین در زمینه خودروهایی که در حال حرکت هستند نیز بحث معاینه فنی مطرح شده است که امسال با راه اندازی سامانه سیمفا شاهد اثرگذاری بیشتر آن بوده ایم.

وی اضافه کرد: در بحث نیروگاه ها ، تلاش کردیم نیروگاه هایی که اطراف تهران هستند از سوخت مازوت استفاده نکنند و سوخت گاز را جایگزین کنند که استفاده از آن آلودگی را کاهش می دهد . متاسفانه حجم منابعی که در شهر تهران وجود دارد بسیار زیاد است یعنی بیشتر از ظرفیت برد و ظرفیت زیست محیطی شهر تهران است.

دکتر زندی بیان کرد: تعداد نزدیک به 4 میلیون خودرو سواری وجود دارد همچنین بیش از 2.5 میلیون موتور سیکلت را داریم کامیون هایی که به صورت شبانه تردد می کند ، بیش از 100 هزار دستگاه و اکثرا قدیمی هستند. حجم زیاد منابع آلاینده در شهر موجب شده است زمانی که شرایط وارونگی هوا در تهران پدیدار می شود، این مشکلات تشدید شود. زمانی که وارونگی اتفاق می افتد هیچ راهی برای شکستن آن وجود ندارد مگر اینکه شرایط اقلیمی به بهبود این وضعیت کمک کند یا باد و باران مناسبی داشته باشیم تا بتواند وارونگی را از بین ببرد.

وی افزود: در چنین شرایطی لازم است تمام اتفاقاتی که به وقوع می پیوندد نه برای وارونگی هوا اقداماتی در جهت کاهش آلاینده ها انجام دهیم. در چنین شرایطی مسائل فنی که به صورت بلند مدت آن را دنبال می کردیم به صورت کوتاه مدت، تاثیری ندارد.تمامی شهروندان در این راستا باید همکاری و حمایت های لازم خود را داشته باشند و همچنین دستگاه های اجرایی نیز باید کمک کنند.

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به بحث مدیریت ترافیکی گفت: مدیریت ترافیک بسیار مسئله مهمی است اگر ترافیکی که به طور معمول با آن مواجه هستیم در شرایط وارونگی دما نیز رخ دهد ، غلظت آلاینده ها بسیار بیشتر خواهد شد.در این راستا باید اقدامی در شرایط آلودگی انجام شود که مراجعات به داخل شهر و سفرهای داخل شهری به حداقل میزان ممکن برسد، تمامی مواردی که ذکر شد مرتبط با بحث های مدیریتی است .

وی اضافه کرد: همچنین طرح زوج و فرد از درب منزل می تواند ترافیک را به میزان 30 تا 40 درصد کاهش دهد . فعالیت های آلاینده شهر تهران مانند معادن شن و ماسه و فعالیت های عمرانی داخل شهری در زمان آلودگی هوا باید کاهش پیداکند.مردم نیز در این زمینه لازم است کمترین سفر را در داخل شهر داشته باشند و از سفرهای غیر ضروری استفاده کرده و یا از وسائل نقلیه عمومی استفاده کنند.

701

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست دکتر مسعود زندی وارونگی هوا آلودگی هوا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور عصر چهارشنبه در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری گفت: در طول یک دهه گذشته موضوع شبکه ملی اطلاعات که از تأکیدات رهبر معظم انقلاب بوده در اولویت نبوده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات تا آغاز دولت سیزدهم و در یک دهه گذشته ۲۰ درصد پیشرفت داشته افزود: در طول فعالیت دولت سیزدهم اقدامات در این زمینه به حدود ۶۰ درصد رسیده است.

زارعی پور گفت: در حال حاضر تمرکز ما بر روی افزایش کیفیت و بومی سازی تجهیزات است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت شبکه‌های اجتماعی بومی گفت: به عنوان نمونه پیام رسان ایتا در ابتدای فعالیت دولت سیزدهم ۲ و نیم میلیون کاربر داشته اما امروز ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و ترافیک آن رشد ۲۰ برابری داشته است.

وی افزود: نیاز اصلی کشور به اینترنت آمریکایی را جدا کردیم تا در صورت بروز مشکلات در کسب و کار مردم خللی ایجاد نشود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حوزه فیبر نوری پیشرفت ۷۰ درصدی داشته ایم افزود: در حوزه فضایی نیز در طی دهه گذشته پیگیری‌ها مطلوب نبوده اما از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون ۱۲ پرتاب صورت گرفته که این آمار برابر ۱۲ سال قبل است.

کد خبر 6100999

دیگر خبرها

  • پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • اقدامات فرهنگی باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • اقدامات خوبی برای اصلاح فرهنگ ترافیک کرمانشاه صورت گرفته است
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر